Oud leerling op beroepencarrousel

Vrijdag 20 maart 2015 -

Donderdagmiddag 19 maart was het een komen en gaan van ouders op onze school. De jaarlijkse beroepen carrousel was voor leerjaar een weer een bron van inspiratie voor de toekomst. Er kwamen weer veel beroepen voorbij waarbij door de ouders met presentaties de leuke en soms minder leuke kanten van hun beroep besproken werden.

Heel bijzonder natuurlijk om je eigen vader of moeder voor de klas te zien staan. Er

Zo was er een restaurantmanager bij mc Donalds, verpleegkundige bij verstandelijk gehandicapten, leerkracht basisonderwijs. Er was ook een fruitteler/handelaar van de firma van Kessel fruit met powerpoints over de vrachtwagenchauffeur , heftruck chauffeur, fruitteler, sorteer en verpakkingsmedewerker, secretaresse , interne logistiek medewerker. Zo kreeg je een mooie indruk van de beroepen binnen een bedrijf.

Een doktersassistente, een fotograaf (bruiloften), een chemisch laborant. Eigen bedrijf (horren/raamdeco), een Autocad tekenaar, een hoofd technische Dienst en een boomverzorger. De mobiele hoefsmid was wel heel bijzonder. Noortje Kollenburg heeft op onze school gezeten! Ze vond het geweldig om op haar oude school te laten zien wat voor een bijzonder bedrijf ze nu heeft.

En voor wie het gemist heeft? Noortje heeft beloofd om er met de open dag in 2016 te zijn.
Klik HIER voor meer foto's